• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2018 - 1ª Eliminatoria Juvenil-A
5 y 6 de Mayo, 2018
Polideportivo Monserrat, Alajuela
05/05/2018 a las 11:55
Eliminatoria
4x100 Metres Relay
Juvenil A, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 30/9/1999 2074 Coronado
1...X
 2 2/2/2000 2075 Coronado
1...X
 3
Edgar Eduardo FLORES Esquivel
26/2/1999 2076 Coronado
1...X
 4 28/1/2000 2081 Coronado
1...X
 5
Sebastian SOLIS Rodriguez
12/9/1999 2082 Coronado
1...X
 6 8/7/2000 2083 Coronado
1...X
 7
Osvaldo Jose GUADAMUZ Arguedas
23/12/1999 2153 Liberia
1...X
 8 14/12/1999 2155 Liberia
1...X
 9
Carlos Rafael MARTINEZ Carrillo
21/1/1999 2263 Puntarenas
1...X
 10
Gerald Jose ROJAS Figueroa
3/6/1999 2264 Puntarenas
1...X
 11 12/11/1999 2266 Puntarenas
1...X
 12 9/7/1999 2267 Puntarenas
1...X
 13 21/1/2000 2270 Puntarenas
1...X
 14 13/8/2000 2050 Cañas
2...X
 15 5/6/1999 2051 Cañas
2...X
 16
Jose Miguel MEDRANO Barrantes
20/1/2000 2052 Cañas
2...X
 17 20/11/1999 2053 Cañas
2...X
 18 8/4/1999 2056 Cañas
2...X
 19 20/5/1999 2116 Escazú
2...X
 20 7/9/1999 2117 Escazú
2...X
 21
Jose Daniel CORRALES Centeno
12/9/2000 2119 Escazú
2...X
 22
Stward LEZCANO Alvarez
2/4/2000 2122 Escazú
2...X
 23
Diego Armando QUIROS Picado
4/5/2000 2234 Pérez Zeledón
2...X
 24
Franshua Alexander RUIZ Mesen
10/4/2000 2236 Pérez Zeledón
2...X
 25 20/2/2000 2237 Pérez Zeledón
2...X
 26 16/3/1999 2238 Pérez Zeledón
2...X
 27
Nelson David JIMENEZ Madriz
25/2/1999 2240 Pérez Zeledón
2...X
 28
Antony FONSECA Vega
26/5/2000 2347 Siquirres
2...X
 29
Deivid Alexander SCAYLE Chana
13/2/1999 2351 Siquirres
2...X
 30
Denilson Snayder ESPINOZA Zuñiga
15/8/2000 2352 Siquirres
2...X
 31 16/5/2000 2353 Siquirres
2...X
 32
Dillan MOLINA Martinez
8/11/1999 2354 Siquirres
2...X
 33
Donald Ayrton CAMPBELL Mena
9/10/2000 2355 Siquirres
2...X
 34
Jorkdanny Fernando LAGOS Quesada
24/5/2000 2357 Siquirres
2...X
 35
Josh Deyby SHEDDEN Rivas
11/2/2000 2358 Siquirres
2...X
 36
Joshua Junior MORALES Francis
20/8/1999 2359 Siquirres
2...X
 37
Kayle Enrique FARGUHARSON Barrett
15/12/2000 2361 Siquirres
2...X
 38
Kevin Alberto ARIAS Guerrero
2/8/2000 2363 Siquirres
2...X
 39
Keybreth Arley BLANDON Gomez
2/5/1999 2364 Siquirres
2...X
 40
Marvin Eduardo MC LEAN Quiros
21/10/2000 2368 Siquirres
2...X
 41
Royner Gerardo AVILES Solano
29/5/1999 2369 Siquirres
2...X
 42
Yilson Elian ALVAREZ Grant
28/4/2000 2371 Siquirres
2...X
 43 6/10/2000 2038 Barva
3...X
 44 29/9/1999 2041 Barva
3...X
 45 27/7/2000 2101 Desamparados
3...X
 46
Dazzy WHITE Humphreys
25/8/1999 2102 Desamparados
3...X
 47
Elcegid MATA Delgado
9/12/1999 2103 Desamparados
3...X
 48 27/8/2000 2104 Desamparados
3...X
 49 17/12/2000 2107 Desamparados
3...X
 50
William Gerardo CARRILLO Chacon
29/3/2000 2108 Desamparados
3...X
 51 10/11/2000 2205 Oreamuno
3...X
 52 18/6/1999 2209 Oreamuno
3...X
 53
Eduardo ORTIZ Martinez
1/9/1999 2319 Santa Bárbara
3...X
 54
Emmanuel OQUENDO Ramirez
20/11/2000 2321 Santa Bárbara
3...X
 55 15/5/1999 2322 Santa Bárbara
3...X
 56
Jairo Antonio PEREZ Muñoz
7/4/2000 2323 Santa Bárbara
3...X
 57 15/10/1999 2324 Santa Bárbara
3...X
 58 9/4/2000 2326 Santa Bárbara
3...X
 59
Lloyd Manuel HOOKER Robles
5/12/2000 2327 Santa Bárbara
3...X
 60
Luis Anthony CABEZAS Conejo
13/1/2000 2328 Santa Bárbara
3...X
 61
Marco Vinicio CALVO Vega
13/11/2000 2329 Santa Bárbara
3...X
 62
Alejandro De Jesus HERNANDEZ Lopez
6/3/1999 2002 Alajuela
4...X
 63
Eduardo Josue CORRALES Corrales
1/4/2000 2004 Alajuela
4...X
 64 10/12/1999 2005 Alajuela
4...X
 65
Greivin David CERDAS Castillo
17/9/1999 2006 Alajuela
4...X
 66
Haxel José CALERO López
24/11/1999 2007 Alajuela
4...X
 67
Kevin Jesus MONTERO Valladares
21/11/1999 2011 Alajuela
4...X
 68 13/3/2000 2012 Alajuela
4...X
 69
Luis Ruben OREAMUNO Arias
22/1/2000 2013 Alajuela
4...X
 70
Mauricio Jesus ROJAS Vargas
18/11/1999 2017 Alajuela
4...X
 71 1/1/1999 2019 Alajuela
4...X
 72
Richard Nixon GOMEZ Rodriguez
22/9/1999 2020 Alajuela
4...X
 73
Andric Joshua GARITA Ruiz
28/9/2000 2084 Corredores
4...X
 74 26/8/2000 2085 Corredores
4...X
 75
Jim Josue PANIAGUA Porras
17/3/1999 2086 Corredores
4...X
 76 15/3/2000 2088 Corredores
4...X
 77
Keyner Benjamin SANCHEZ Diaz
19/1/1999 2089 Corredores
4...X
 78
Rodney Josue VALERIN Villarreal
24/9/2000 2091 Corredores
4...X
 79 25/2/2000 2159 Limón
4...X
 80
Biondy Gabriel MONTOYA Almendares
20/11/1999 2160 Limón
4...X
 81 7/9/2000 2162 Limón
4...X
 82 28/7/1999 2168 Limón
4...X
 83 24/12/2000 2172 Limón
4...X
 84 21/4/2000 2174 Limón
4...X
 85 18/1/1999 2175 Limón
4...X
 86 14/4/2000 2176 Limón
4...X
 87 24/1/1999 2178 Limón
4...X
 88
Alejandro José MIRANDA Sosa
4/3/2000 2271 San Carlos
4...X
 89 2/9/2000 2274 San Carlos
4...X
 90
Guillermo Steven SALAS Vindas
18/4/2000 2275 San Carlos
4...X
 91 27/1/1999 2278 San Carlos
4...X
 92
Steven Alberto MARTINEZ Gonzalez
14/3/2000 2279 San Carlos
4...X
 93 2/3/2000 2025 Alajuelita
5...X
 94 22/8/2000 2027 Alajuelita
5...X
 95 5/9/2000 2028 Alajuelita
5...X
 96 30/8/2000 2029 Alajuelita
5...X
 97
Kevin José ACUÑA Gutierrez
14/1/2000 2030 Alajuelita
5...X
 98
Alejandro CAÑAS Soto
23/6/2000 2092 Curridabat
5...X
 99
Esteban JARQUIN Chacon
3/12/2000 2093 Curridabat
5...X
 100 28/10/2000 2185 Nicoya
5...X
 101
Cristhian MENA Perez
20/5/1999 2189 Nicoya
5...X
 102
Edrick Yosue DIAZ Lara
17/1/2000 2190 Nicoya
5...X
 103
Jeferson Jose BONILLA Vasquez
9/7/1999 2191 Nicoya
5...X
 104
Mario Eloy MORAN Vasquez
20/1/2000 2195 Nicoya
5...X
 105
Naren Johan GOMEZ Ruiz
11/8/2000 2196 Nicoya
5...X
 106
Rodny Stiff VILLEGAS Garcia
17/6/2000 2198 Nicoya
5...X
 107 24/1/1999 2199 Nicoya
5...X
 108
Adrian Alberto BERROCAL Obando
15/12/1999 2281 San José
5...X
 109
Alberto LOPEZ Delgado
26/8/2000 2282 San José
5...X
 110 28/12/2000 2287 San José
5...X
 111
Edwin Antonio VALLE Obando
3/6/2000 2288 San José
5...X
 112 20/5/2000 2289 San José
5...X
 113 18/11/1999 2290 San José
5...X
 114
Jeffry Alberto MENDOZA Duarte
20/2/2000 2291 San José
5...X
 115 25/5/1999 2292 San José
5...X
 116 26/11/2000 2293 San José
5...X
 117 28/10/1999 2294 San José
5...X
 118
Juan Adonay SANCHEZ Sanchez
21/11/1999 2296 San José
5...X
 119 17/5/2000 2297 San José
5...X
 120
Junior Chywai VILLALOBOS Tsui
7/5/2000 2299 San José
5...X
 121 10/6/2000 2300 San José
5...X
 122
Ruy Andres FUENTES Gonzalez
26/12/1999 2303 San José
5...X
 123
Jhoser HUERTAS Zumbado
30/12/2000 2043 Belén
6...X
 124
Jorge Esteban GARCIA Vindas
16/2/1999 2044 Belén
6...X
 125 28/4/1999 2046 Belén
6...X
 126
Jose David ARIAS Madrigal
9/6/1999 2110 El Guarco
6...X
 127 18/8/2000 2113 El Guarco
6...X
 128
Sebastian MAROTO Brenes
3/9/1999 2114 El Guarco
6...X
 129 7/11/1999 2115 El Guarco
6...X
 130
Anthony David PEREZ Sanchez
13/12/2000 2219 Palmares
6...X
 131 6/4/1999 2220 Palmares
6...X
 132
Jose Mario BLANCO Vasquez
26/3/1999 2221 Palmares
6...X
 133
Juostyn Arturo CHINCHILLA Conejo
2/4/1999 2222 Palmares
6...X
 134
Keneth Emanuel SALGADO Treminio
21/10/1999 2223 Palmares
6...X
 135
Rony Alonso BLANCO Gomez
5/10/1999 2224 Palmares
6...X
 136 17/6/2000 2336 Santa Cruz
6...X
 137
Jose Daniel MORA Barrantes
21/5/1999 2337 Santa Cruz
6...X
 138 22/7/2000 2338 Santa Cruz
6...X
 139 15/9/1999 2339 Santa Cruz
6...X
 140
Martin Bladimir COREA Lopez
5/9/2000 2340 Santa Cruz
6...X
 141
Minor Orlando LOPEZ Gonzalez
17/10/2000 2342 Santa Cruz
6...X
 142 20/9/2000 2344 Santa Cruz
6...X
 143
Yustin CISNEROS Lopez
20/12/2000 2345 Santa Cruz
6...X
 144 29/10/1999 2059 Cartago
7...X
 145 31/5/2000 2060 Cartago
7...X
 146
Dixon Josue GOMEZ Viquez
7/3/2000 2061 Cartago
7...X
 147 1/5/1999 2064 Cartago
7...X
 148
Kenneth Alonso BARBOZA Camacho
26/5/2000 2067 Cartago
7...X
 149
Kevin Yosue RODRIGUEZ Rodriguez
21/9/2000 2068 Cartago
7...X
 150
Luis Gustavo SOTO Soto
19/11/2000 2069 Cartago
7...X
 151 12/12/1999 2071 Cartago
7...X
 152 17/5/2000 2137 Heredia
7...X
 153
Airton Yassir LEITON Chacon
15/4/2000 2248 Pococí
7...X
 154
Alejandro BRAVO Marin
7/9/2000 2249 Pococí
7...X
 155 9/6/2000 2251 Pococí
7...X
 156
Felipe ALFARO Acuña
24/8/2000 2253 Pococí
7...X
 157
Jose Alfredo SANCHEZ Castillo
23/2/1999 2257 Pococí
7...X
 158 31/5/2000 2259 Pococí
7...X
 159
Loghan Jose BRENES Molina
9/8/2000 2261 Pococí
7...X
 160 22/10/2000 2372 Talamanca
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2022
v